Магніти з логотипом на холодильник - Блог Принтмаркет

Ми вже розповідали вам про те, що ми робимо чудові вінілові магніти. Навіть проводили майстер-клас.

Вінілові магніти кріпляться всією своєю поверхнею до металевих площин, тому особливо часто їх можна побачити на дверцятах холодильників. Магніти на холодильник давно вже стали гарним пам'ятним сувеніром, який привозять із поїздок усі мандрівники. Але у магнітів є ще й практична функція: вони чудово утримують записку або пам'ятку, яка нагадає про необхідну справу чи подію, наприклад, «Купити коту корм» або «Привітати бабусю з днем ​​народження».

Ті магніти, про які ми хочемо розповісти, були зроблені нами спеціально для рекламної акції, що проходила в магазині «Рибний світ». Всі покупці разом з покупкою отримували симпатичні магнітики із зображенням певного сорту риби. кети, горбуші. Сподіваємося, що цей милий подарунок стане у нагоді всім господаркам і стане гарною рекламою для магазину «Рибний світ».

Крім магнітів ми зробили для магазину «Рибний світ» блокноти з кульковими ручками Еко та пакети Еко із крафт-паперу з витими ручками. Відмінний вийшов набір – саме для смачної риби з екологічно чистих вод.

Магніт з логотипом – це не тільки гарний сувенір, що запам'ятовується, але і відмінна корпоративна атрибутика. Особливо вдалим рішенням ми вважаємо магніт із блокнотом. У цьому наборі під магнітом із зображенням розміщується блок із відривними листками. Це дуже зручно – швидко зробити запис та відірвати потрібний лист, якщо запис необхідно забрати з собою.

Вінілові магніти, виготовлення яких у нас виробляється на сучасному професійному устаткуванні, допоможуть вам не тільки прикрасити одноманітну поверхню холодильника, але й виявляться корисними у господарстві.

Виробництво магнітів це непростий процес: спочатку на щільному папері друкується зображення, потім воно ламінується та клеїться спеціальним клеєм до магнітного листа. Тільки після цього на спеціальному верстаті висікається форма магніту. За вашим бажанням форма може бути не тільки прямокутною або круглою, а будь-якою. Також від побажань замовника залежить розмір та кількість магнітів.

Зображення – це також рішення клієнта. Ми можемо надрукувати будь-яку картинку, яку ви оберете – від логотипу вашої компанії до фотографії улюбленої тітоньки.

Можливості вінілових магнітів значно ширші, ніж проста прикраса. Вони здатні служити розвитку вашого бізнесу або радувати вас фото-нагадуваннями про чудові подорожі.

А про відмінну якість вінілових магнітів ми подбаємо!

Print Market - On-line сервіс замовлення поліграфії сувенірної продукції #1.

Корисні статті про поліграфію