Друк листівок та флаєрів l Print Market
Листівки та флаєри впевнено вибороли своє місце у світі рекламного бізнесу. І, незважаючи на появу нових рекламних інструментів, скромні листки з рекламою не збираються залишати нас найближчим часом. Листівки та флаєри знайдуть своє місце практично в будь-якому плані маркетингу, незалежно від того, чи ви є дрібним приватним підприємцем або великою компанією.
Їх здатність швидко доставити інформацію безпосередньо вашим клієнтам є лише однією з дивовижних якостей. Ми постараємося переконати вас, що листівки та флаєри необхідні у будь-якій рекламній компанії. Ті, хто вважає друк флаєрів непотрібним витрачанням грошей, не знає, як їх змусити ефективно працювати у правильному напрямку.< /span>
Недостатньо просто надрукувати тисячі листівок і розкласти їх по поштових скриньках. Хороша листівка може підвищити цінність виробленого вами продукту та допомогти розширити базу клієнтів.
Розглянемо три причини використовувати листівки та флаєри в будь-якому бізнесі.
 

1. Економічність

Однією з найбільших переваг використання друкованих листівок та флаєрів у вашому бізнесі є їх вартість. Листівки доступні за ціною навіть невеликому бізнесу, а їх маркетингова ефективність перевершує стаціонарні рекламні плакати у багато разів. що більше тираж листівок, то вони дешевші. Вартість залежить від щільності та якості паперу, розміру та з однієї або двох сторін вона запечатана. Якщо у вас обмежений бюджет, то ви можете вибрати більш тонкий папір, стандартний проект (без перфорації та вибіркового лаку) та невеликий формат – тоді ваша листівка буде доступна за ціною, але не втратить своєї ефективності на вигляд. Головне, щоб висока інформативність тексту поєднувалася з яскравим образним рішенням. і тоді листівка стане вашим найкращим рекламним агентом у розширенні вашого бізнесу.
 

2. Функціональність у різних розмірах

Ще одна причина використовувати листівки та флаєри – це те, що ми можемо надрукувати будь-який формат. Це залежить від того, де працюватиме листівка. Наприклад, невеликий формат A6 зручно роздавати клієнтам під час промо-акцій, а більше формат A3 добре для розміщення на виставці. Правильно вибраний формат листівок та флаєрів робить їх незамінними помічниками у вашому бізнесі. На відміну від плакатів та брошур, які обмежені у розмірах, листівки та флаєри можуть бути надруковані будь-яких форм та розмірів, щоб відповідати тій рекламній компанії, яку ви проводите. Викладіть ваші творчі ідеї нашим досвідченим дизайнерам – і вони створять для вас справжній витвір рекламного мистецтва.
 

3. Швидкість та мобільність

З винаходом цифрового друку створення листівок не є проблемою: з моменту втілення ідеї на комп'ютері і до моменту виходу готової листівки або флаєра може пройти не більше кількох годин. Цифровий друк дозволяє зробити будь-який тираж листівок будь-якого формату без втрати якості. Якщо вам потрібно роздрукувати лише 50 флаєрів для ексклюзивної рекламної акції – ми це зробимо для вас. Якщо ви бажаєте надрукувати 5000 листівок для розсилки поштою, а потім протягом декількох місяців повторити тираж або його частину – ми готові до цього. Ми надрукуємо вам листівки тоді, коли ви потребуєте їх. Листівки рекламують вас там, де вас немає – в інших районах та містах. Ви звертаєтеся до потенційних клієнтів, які далеко від вас. Створіть цікаву листівку – і вона сама працюватиме за вас.
А ви використовуєте листівки та флаєри для просування вашого бізнесу та розширення бази клієнтів?
 

 

Корисні статті про поліграфію