Гравірування на ручках - приклади, фото, опис l Друкарня Принт Маркет

Гравіювання на ручках робить зі звичайної друкарської приналежності стильну і престижну річ. Адже красива металева ручка з гравіюванням свідчить про високий статус, успіх і хороший смак її власника. Лазерне гравіювання на ручці – це дорогий і незабутній подарунок для шановного колеги, бізнес-партнера або VIP-клієнта, вона підкреслить вашу особливу увагу та шанування того, кому буде зроблено.

У нашому асортименті широкий вибір різноманітних кулькових ручок, призначених під нанесення зображення методом лазерного гравіювання. Ми із задоволенням швидко та якісно зробимо для вас будь-яке зображення на металевій ручці – логотип компанії, слоган, іменне побажання, нанесемо ініціали власника, монограму або інший малюнок на ваш вибір.

Для того, щоб гравіювання стало справді прикрасою ручки, слід враховувати деякі моменти:

1. Найбільш яскраво і вражаюче гравіювання виглядає на ручках темного кольору або глянсових, блискучих.
2.Лазерне гравіювання зображення – це видалення кількох мікронів верхнього шару корпусі ручки. Виконується гравірування за допомогою лазерного променя, керованого комп'ютерною програмою.
3.Колір нанесення буде таким, якою є основа корпусу ручки: якщо ручка зроблена з алюмінію, то і напис буде білого алюмінієвого кольору; якщо ручка з латуні, то напис буде жовтим латунним.
4.На металевих ручках без кольорового чи лакового покриття краще вибрати для гравіювання тонкий витончений шрифт. Якщо ж ручка має декоративне покриття, то значно ефектніше виглядатиме великий і жирний шрифт без засічок.
5.Текст для гравіювання складайте ретельно – він має бути коротким і ємним, висловлювати суть у кількох словах.
6.Обов'язково дізнайтесь, «правша» або «лівша» та людина, якій буде вручена ручка – від цього залежить, з якого боку корпусу краще наносити гравіювання, щоб воно було в полі зору постійно.
7. Гравіювання можна зробити не тільки на металевих, але і на пластикових ручках. Головне, щоб матеріал корпусу ручки був високої якості.

Гравіювання на ручках

Для гравіювання Принт Маркет пропонує кілька моделей красивих металевих ручок: це ручка COMO і ручка TIKO. Написи на ручках робляться за допомогою лазера та нашого високотехнологічного комп'ютерного обладнання. Ручка з гравіюванням, виконана професіоналами нашої компанії, стане чудовим подарунком і підкреслить ваше особливе ставлення до того, кому ви його подаруєте.

лазерне гравіювання гравірування на ручкахручки з гравіюванням
 


Металева ручка COMO – це модна та стильна кулькова ручка з європейського каталогу Viva Pen. Вона витончена та зручна в руці, її розмір 135х10 мм. Корпус ручки та всі її елементи виготовлені з білого металу з кольоровим покриттям. Ми можемо запропонувати на вибір 8 кольорів: чорний, графіті, срібний, темно-зелений, синій, бірюзовий, бордовий, помаранчевий та червоний. Дуже прикрашають ручку хромованих елементів – кліпса, наконечник та розділові кільця корпусу. Так як ручка виконана з білого металу, то і вигравіруваний напис буде білого кольору.

Металева ручка TIKO – також популярна сучасна кулькова ручка із європейського каталогу Viva Pen. За розмірами вона трохи довша, але не менш зручна та надійна в роботі. Її розмір 144х10 мм. Вона також виконана з білого металу, забарвленого різними кольорами. На вибір є 11 різних кольорів: чорний та білий, срібний та золотистий, графіті, фіолетовий та темно синій, синій та зелений, червоний та помаранчевий. Блискучі хромовані елементи надають ручці неповторного шарму. Гравіювання на ручці буде білого кольору.

Замовити ручки з лазерним гравіюванням

Замовити гравіювання на ручках в Прінт Маркет можна кількома способами: на нашому онлайн-сайті, за телефоном (044) 229-5323 або електронною поштою info@printmarket.in.ua. На сайті замовлення можна оформити цілодобово та самостійно – це швидко та зручно. Там же вказано, скільки коштує гравіювання на ручках. Усі ціни актуальні. Щоб оформити замовлення, спочатку виберіть в каталозі модель ручки, що сподобалася, потім вкажіть в опціях її колір, тираж і надайте макет для гравірвівці. Якщо у вас немає макета, то наші професійні дизайнери швидко та в повній відповідності до ваших побажань розроблять для вас креативний напис, логотип або інше зображення.
Оплата замовлення здійснюється найбільш вигідним для вас методом: за безготівковим розрахунком, за рахунком у банку, онлайн платіжною карткою або на картку Приватбанку.

 

Корисні статті про поліграфію