Красиві блокноти. 3 популярні моделі l Блог друкарні Принт Маркет

Красиві блокноти – це оригінальний та практичний іміджевий подарунок для друга, колеги чи начальника. Блокнот як презент сподобається і діловій організованій людині, яка веде активний спосіб життя. І творчої особистості для записів креативних ідей, що несподівано прийшли в голову. І студенту чи школяру, щоб не збитися з ритму життя та не забути про важливі події. Також блокноти часто використовуються як роздатковий матеріал при проведенні маркетингових PR-акцій та заходів. Особливо популярні брендовані блокноти з логотипом компанії, слоганом чи іншим зображенням. Дуже зручно, коли під рукою завжди є зручний та красивий блокнот для записів, будь то робочий стіл, автомобіль чи домашня кухня. Перебуваючи на увазі, блокнот з логотипом стає рекламним агентом вашої компанії та працює на запам'ятовування та популяризацію бренду.

Красиві блокноти – 3 популярні моделі від Принт Маркет

Незвичайні та стильні блокноти від Принт Маркет відрізняються красивим зовнішнім виглядом та відмінною якістю. Серед нашого широкого асортименту найбільш популярними стали такі моделі:

Еко блокнот А5
Еко продукція давно користується схваленням прогресивних країн усього світу, які небайдуже ставляться до чистоти екології та безпеки навколишнього середовища. Наші Еко блокноти виробляються з повторно переробленої сировини. Випускаються у двох розмірах, які найбільше подобаються користувачам. Це розміри А5 та А6. До блокнотів додається Еко ручка, також із екологічного картону крафт.

Еко блокнот А5 має розмір 148х210 мм, обкладинка з Еко картону кольору крафт завтовшки 1.5 мм. Можна замовити блокнот із логотипом, друк проводиться з одного боку в 1 або 2 кольори. Внутрішній блок складається із 50 аркушів. Папір для блоку на вибір: білий офісний тонкий папір щільністю 80 г/м² або більш щільний папір 90 г/м² кремового кольору. На аркушах блоку також можливий друк лого або іншого зображення в 1 або 2 кольори. Кріпиться весь блокнот на металеву пружину білого кольору на довгій стороні. На обкладинці є кольорова декоративна вставка з дизайнерського паперу, колір якого поєднується з кольором пластикових деталей ручки Еко моделі Стандарт. На вибір пропонується шість кольорів: чорний, оливковий, яскраво-блакитний, апельсиновий, червоний та зелений. На ручку, як і на блокнот, можна нанести логотип компанії.

Еко блокнот А6 з ручкою
Еко блокнот А6 розміром 105х148 мм має обкладинку з Еко картону товщиною 1.5 мм кольору крафт. Внутрішній блок з 40 листів може бути виготовлений з тонкого білого офісного паперу або щільнішого кремового. Обкладинка та внутрішні аркуші блокнота можуть бути з печаткою логотипу або без нього. Друк в 1 або 2 кольори. Блокнот кріпиться на металеву пружину білого кольору на короткій стороні. Еко ручка моделі Стандарт та кольорова декоративна вставка на обкладинці можуть бути одного кольору, на вибір є шість кольорів. Гумка на обкладинці, підібрана за тоном, міцно утримує Еко ручку біля блокнота.

Оригінальні блокноти Геркулес
Блокнот Геркулес відрізняється дуже оригінальною конструкцією та зовсім невеликим форматом 60х100 мм. Він трохи більше візитки стандартного розміру, тому відмінно поміщається в кишеню піджака або мініатюрну жіночу сумочку. Обкладинка блокнота зроблена із щільного паперу з матовою ламінацією. Внутрішній блок складається з 30 аркушів білого тонкого офсетного паперу (виробництво Фінляндія). На обкладинку та внутрішній блок можна нанести логотип або інше зображення у 1, 2 кольори або повнокольорове. Кожен аркуш блокнота має перфорацію, що дуже зручно, якщо вам потрібно щось записати та віддати записку іншій людині.

Замовити блокноти в Прінт Маркет

Принт Маркет пропонує відвідати наш сайт в інтернеті та ознайомитися з асортиментом продукції. Там можна вибрати блокнот і зробити замовлення самостійно, відзначивши в опціях модель, що вподобалася, вказавши кількість кольорів для брендування, тираж і терміни виконання. Усі ціни на сайті актуальні. Ми швидко, якісно та за низькою ціною обіцяємо виконати ваше замовлення, а також своєчасно доставити його до Києва чи до будь-якого населеного пункту України. Замовити блокноти також можна, зв'язавшись із нами за телефоном (044) 229-5323 або електронною поштою info@printmarket.in.ua. Макет логотипу або іншого зображення може бути наданий замовником, а може бути розроблений нашими досвідченими художниками-дизайнерами. Варіанти оплати та доставки обумовлюються при оформленні замовлення.
 

Корисні статті про поліграфію