Олівці з логотипом. Блог #25 - Принт Маркет

Олівці з логотипом кілька разів протягом дня зможуть нагадувати вашим партнерам про вашу компанію. А коли логотип компанії постійно на очах, забути її важко.

Друк на олівцях ми робимо якісно і швидко, що можуть підтвердити наші постійні замовники і наша клієнтська база, що збільшується з кожним роком.


Цього разу ми виконали замовлення для трьох клієнтів. Перший – це міжнародна компанія NetApp, що займається мережевими системними пристроями для зберігання даних. Існує компанія понад 20 років, надаючи своїм замовникам інноваційні рішення, які забезпечують конкурентні переваги. Компанія має понад 150 офісів у всіх країнах світу і 12 років поспіль за даними журналу FORTUNE займає перші місця в рейтингу «Кращі компанії-роботодавці».

Ми зробили для компанії NetApp олівці з логотипом синьо-чорного кольору, тому що саме такі кольори є їх корпоративним поєднанням.


Другий клієнт – це Компанія VMware, яка вважається провідною в галузі постачальників ПЗ-віртуалізації. Спеціально розроблені компанією технології працюють на спрощення ІТ-інфраструктури та оптимізацію процесів, що сприяє підвищенню адаптивності, ефективності та рентабельності бізнесу.

Для них ми створили також олівці з логотипом компанії. Друк вийшов чітким і добрим, у повній відповідності до побажань замовника.

Третя компанія, яка побажала друк на олівцях – це інноваційна компанія De Novo, яка надає лідерам динамічних сегментів ринку ІТ-послуги, послуги комерційного ЦОД та хмарних сервісів. У своїй ніші це найсильніша компанія на території СНД.

Хотілося зробити для них відмінний продукт, тому ми постаралися і зробили для них олівці з логотипом у корпусі з натурального дерева з гумкою на кінці. Логотип двокольоровий – помаранчевий з темно-коричневим.


Сподіваємося, наші канцелярські товари виявляться дуже практичним та корисним інструментом на вашому робочому столі! 

Корисні статті про поліграфію