Друк на еко олівцях - Блог Прінтмаркет

Еко-продукція нашої компанії має все більший попит. Це дуже приємно!
Ми вже неодноразово писали про наших клієнтів, які замовляють у нас Еко олівці, Еко ручки та Еко пакети. Ось і ця стаття буде присвячена нашим роботам – Еко олівці з логотипом компанії.

Еко олівці

Перша компанія – наш давній та постійний замовник Kyiv Market. Якщо хтось ще не знає – Kyiv Market організовує реалізацію нових та старих товарів, одягу, фотографій та навіть їжі. Вони створюють щось на кшталт «блошиного ринку». Крім задоволення від покупок та спілкування, Kyiv Market ще займається благодійністю – виручені кошти вирушають на лікування дітей, на потреби старих людей і, звичайно ж, для Української Армії.

Друга компанія – це KYIV ACADEMY OF MEDIA ARTS (KAMA), провідний в Україні освітній проект, присвячений навчанню креативних спеціальностей. В Академії навчаються режисурі, рекламі та маркетингу, графічному та інтерактивному дизайну, архітектурі, моді, літературі та журналістиці. Цей заклад створено для творчих людей, які незабаром стануть частиною креативної індустрії України.

Третя компанія – це School of Visual Communication, яка дає професійне та доступне навчання у сфері дизайну, мистецтва та нових медіа. Також розрахована на креативних студентів Школа готує справжніх майстрів нового покоління, які створять дивовижні твори і, без сумніву, увійдуть до новітньої історії мистецтва країни.

Усі три клієнти замовили Еко олівці в округлому дерев'яному незабарвленому корпусі з лаконічним логотипом своєї компанії, нанесеним чорним кольором. Що ж, виглядає елегантно та красиво! Друк на олівцях зроблений якісно, ​​як завжди.

Наше високотехнічне обладнання дозволяє гарантувати відмінну якість друку на будь-яку продукцію. А нам хотілося б відзначити, що Еко олівці – це не тільки красиво та модно. Це також наш внесок у справу турботи про екологію та очищення навколишнього середовища від забруднень. Ми реалізуємо графітові Еко олівці в натуральному дерев'яному корпусі, заточені та оснащені резинкою на іншому, незаточеному кінці. Грифель середньої м'якості, не потребує посиленого натискання.

Друк логотипу на олівцях проводиться в 1 або 2 кольори. Час виконання замовлення – 3-4 дні, але працює програма SOS, що дозволяє замовити та отримати замовлення протягом 1 дня. Ми будемо раді і вам зробити красиві Еко олівці з логотипом компанії! Чекаємо на ваші замовлення!

Корисні статті про поліграфію