Цифровий друк l printmarket.ua

Щоб не “захаращувати” Ваш мозок непотрібною інформацією, цифровий друк це спосіб друку який дозволяє швидко, якісно та за доступною ціною замовити не велику кількість рекламної поліграфії.
Наприклад раніше, замовити друк 20 листівок було дуже дорогим задоволенням..
Цифровий друк - дав можливість замовляти 10 запрошень, 100 кольорових візиток або 20 флаєрів. Більше 70% всіх замовлень у Прінт Маркет - це цифровий друк.

Принт Маркет має досвід роботи в цифровому друку понад 10 років, і ми продовжуємо вдосконалюватися в ньому, друкуючи зображення на широкому асортименті продукції.

Сьогодні ви можете замовити 1000 або 100 візиток, 1000 або 20 листівок, 1000 або 10 буклетів – розмір тиражу зовсім не позначиться на якості друку та ціні. Ми можемо дозволити собі надрукувати невелику кількість екземплярів, як при офсетному друку, але з фотографічною чіткістю та різноманіттям кольорів та відтінків. А наші цілком демократичні та доступні ціни порадують навіть тих, хто шукає бюджетний варіант.

У нас розроблена спеціальна онлайн-система замовлень, або якщо Вам зручно в “по-старому” за телефоном (044) 229-5323, який дозволяє замовити цифровий друк будь-якого зображення, і протягом 48 або навіть 24 годин наша служба доставки привезе вам готову продукцію прямо в офіс. Ми працюємо на благо клієнта!

Як замовити рекламну поліграфію у Print Market?

Потрібно зробити лише 3 кроки

Крок 1: Вибрати продукцію


цифровий друк


У нас найширший асортимент продукції, на яку ми можемо нанести будь-яке зображення за бажанням клієнта. Вам слід лише на нашому сайті перейти в каталог продукції та вибрати те, що вас цікавить.

  • візитки
  • листівки
  • запрошення
  • плакати
  • конверти
  • магніти


Крок 2: Завантажити зображення на вибрану продукцію або замовити у нас виготовлення макету

цифровий друк


Завантажте макет який Ви зробили самостійно або замовили у дизайнера. Якщо у Вас немає макета – ми можемо зробити його для Вас.


Крок 3: Надіслати на друк

 

цифровий друк


Питання з макетом - вирішено, далі, Ви вибрали варіант доставки та відправили замовлення до друку, вам залишилося тільки оплатити його.

1.Вибрати
2.Завантажити
3. Відправити
.. і тепер – сплатити!


Після того як ви зробили ці три кроки, ви можете спокійно розслабитися і чекати на кур'єра, який принесе вам в офіс ваше замовлення Це дійсно так просто, якраз, два, три!
Знайдіть нас у соціальних мережах Facebook та Google+, щоб завжди бути в курсі останніх новин друку рекламної поліграфії.

Корисні статті про поліграфію