Блокноти з логотипом. Блог №15

Ми хочемо поділитися з Вами ще однією вдалою роботою – це блокноти з логотипом.

Блокноти на замовлення– це найпоширеніша поліграфічна продукція, яка необхідна в нашому сучасному житті для коротких нотаток і пам'яток. Блокноти зазвичай закріплюються на торці спіраллю або склеюються так, щоб їх можна було легко від'єднати або відірвати.

Особливо виграшно виглядають комплекти для форумів, нарад, конференцій, з'їздів та семінарів, що складаються з блокноту, ручки, олівця у спеціальному фірмовому пакеті. Всі предмети брендовані логотипом компанії, що, без сумніву, зміцнює імідж та свідчить про респектабельність компанії.

Найбільш популярні сьогодні блокноти на спіралі, які ми зробили для ІІ Всеукраїнського форуму Кримської діаспори. Форум було скликано з проблем переселенців. У ньому взяло участь 300 осіб із різних куточків України. Це були вимушені переселенці, активісти та волонтери з громадських та міжнародних організацій, юристи та народні депутати України.

Сподіваємося, що суворий лаконічний дизайн наших блокнотів відповідав серйозності минулого Форуму.

Блокноти з логотипом компанії – це і добрий рекламний хід, і підтримка іміджу. Саме такі блокноти були нам замовлені компанією «Живий сік», яка виробляє екологічно чисті продукти харчування – натуральні соки. Для них ми також виготовили блокноти на спіралі з яскраво-червоним фірмовим логотипом. Замовник оцінив нашу працю на відмінно!

Компанія «Skyline» також обрала для себе блокноти формату А5 на спіралі, прикрасивши його зображенням свого логотипу. Ця фірма надає послуги локального Інтернету зв'язку в населених пунктах Оленівка, Андріївка, Доля та Луганський. Вони є лідером за якістю дротового та бездротового зв'язку у своєму регіоні, тому ми постаралися зробити їм якісну та красиву продукцію, що повністю відповідає іміджу їхньої компанії.

Якщо вам потрібно виготовити блокноти на замовлення Київ, звертайтесь за тел. (044) 299-5323.

Друк блокнотів може бути у форматах А4, А5, А6. Якість та товщина обкладинки та внутрішніх листів блокнота обумовлюється індивідуально. Скріплення листів ми здійснюємо на спіраль-пружину із металу або пластику.

Ми гарантуємо якісну друк блокнотів будь-якої складності та тиражу. На ваше бажання ми зробимо звичайні блокноти з логотипом або барвисті дизайнерські блокноти. Виготовлення блокнотів із логотипом у великих обсягах завжди супроводжується вигідними знижками з нашого боку.

Ціна блокнотів з логотипом залежить від багатьох характеристик та терміну виконання замовлення, але ми завжди хочемо догодити клієнту, тому можете не сумніватися – ми виконаємо ваше замовлення без порушення термінів та якості!

Корисні статті про поліграфію