Блокноти з логотипом. Приклад наших робіт №48 l Принт Маркет

Часто трапляється таке, що потрібно терміново записати якусь інформацію. І починаються пошуки аркуша паперу та ручки, не завжди успішні. Таких проблем може і не бути, якщо заздалегідь до портфеля чи сумки покласти блокнот. Блокноти для записів – це необхідна річ на роботі та вдома, тому добре б запастися ними заздалегідь.

Блокноти на замовлення

Блокноти на замовлення можуть бути корпоративними – з логотипом компанії, загальними – з цікавими зображеннями або фотографіями, і дуже особистими – з милими чи прикольними авторськими малюнками. Вони можуть мати всередині календар, бути в клітинку або лінійку, або з гладкими листами з дизайнерського паперу.

Print Market пропонує блокноти на будь-який смак та для будь-яких потреб. Можливо, тому наші клієнти лише за останній тиждень замовили у нас кілька видів блокнотів, про які ми хочемо розповісти вам. Друк блокнотів у нас займає пару днів, завжди з відмінною якістю та за цілком доступними цінами.

Перший клієнт – компанія FTL Company Ltd – український системний ІТ-інтегратор. Компанія займається проектуванням, впровадженням, супроводом інформаційних, мережевих та інженерних структур різної складності, а також постачанням обладнання під потреби проекту клієнта. Для FTL ми зробили блокноти з логотипом, формату А5, з твердою обкладинкою, на яку, крім логотипу, нанесена адреса інтернет-сайту та телефон компанії. Також на обкладинці є необхідне зображення для всіх, хто поважає себе IT-компаній. QR-код, вважаючи який за допомогою мобільного телефону, можна одразу увійти на сайт FTL Company Ltd та отримати найдокладнішу інформацію про її діяльність.

Другий клієнт – Лабораторна Інформаційна Система TerraLab, яка займається моніторингом, контролем та аналітикою бізнес-процесів в Україні.

Їм ми надрукували блокноти на замовлення двох видів формату А5 із твердою обкладинкою. Для обкладинки одного виду використали вибірковий лак. Яскравий логотип компанії під лаком набув об'ємності, що дуже прикрасило блокнот. Другий блокнот із білою обкладинкою, на якій вказано адресу, телефони та інтернет-сайт компанії. Обидва блокноти кріпляться на металеву пружину, пофарбовану в білий колір.

І, нарешті, наш третій клієнт – фірма, що створює проекти арт-блокнотів «Мрійничок – записничок твоїх мрій. Для них ми зробили чарівні блокнотики формату А6 з обкладинкою із крафт-картону та авторськими малюнками на ній. Кріпиться блокнотик на металеву білу пружину по короткій стороні. Таку чудову річ приємно подарувати другу чи коханому, чи самому носити в сумці, записуючи в нього геніальні ідеї та віршовані рядки, що випадково заблукали в голову.

Тепер ви знаєте – якщо вам потрібен гарний та якісний блокнот на замовлення, то не потрібно нікого шукати, звертайтесь одразу до нас, у Print Market! Ми любимо своїх клієнтів і завжди намагаємось їм догодити!

Корисні статті про поліграфію