Бірки для одягу, які продають - Блог printmarket.ua

Красиві та стильні бирки на одяг є ефективним інструментом реклами. Вони несуть ключову інформацію про товар: на бирках вказується логотип та назва компанії, бренд та всілякі характеристики самого виробу. Бірки, або етикетки на одяг – це важлива складова якості та іміджу будь-якого товару.
Ось деякі поради щодо створення ефективно працюючої бірки

Художнє виконання

Дизайн бирки обов'язково повинен привертати увагу покупця. Якщо ви надрукуєте нудні примітивні етикетки, можете втратити клієнтів. Для отримання красивої, стильної та – головне – бирки, що працює на вас, слід починати зі створення макета. Наприклад, якщо ваш товар створено в стилі «авангардної моди», то йому ніяк не підійдуть бирки в стилі Vintage. Дизайн бирок повинен бути у гармонії з вашим брендом. Бірка для одягу – це такий самий елемент рекламної естетики, як і будь-який поліграфічний продукт.

Думайте, як споживач!

На бирках обов'язково потрібно вказати відповіді на всі питання, які можуть виникнути у покупця, коли він розглядає річ: «Хто її зробив?», «Чи можна її прати вручну ?», «З яких матеріалів вона зроблена?», «Який це розмір?» і так далі. Використовуйте свої бирки, щоб дати споживачам стільки інформації про товар, скільки зможете. Якщо бирка відповість на всі їхні запитання, вони винагородять вас зростанням продажів.

Творче використання

Бірки часто викидаються після покупки речей. Але можна змінити цю тенденцію, використовуючи творче мислення. Поставтеся до бірок як до унікальних візитних карток та надрукуйте на них контактну інформацію: адресу веб-сайту, адресу магазину або компанії, номери телефонів. Таку бирку клієнти обов'язково збережуть для подальшого використання. Це підвищить шанси на ще одну покупку товару.

Також на бирці можна надрукувати знижку або промо-купон на наступне придбання. Споживач буде зацікавлений ще в одній покупці, а у вас підвищаться продажі.

Ми сподіваємося, що наші поради виявляться корисними для вас. Принт Маркет може запропонувати недорогий та якісний друк бирок для одягу. У нас є безліч варіантів – від скромних та простих бірок до ексклюзивних та шикарних.

Також ми готові допомогти у розробці дизайну бірок кваліфікованими художниками-дизайнерами, які створять вам кілька макетів. Ви заплатите лише за один макет, і лише в тому випадку, якщо він вам сподобається.

На всі питання, які виникли у вас із задоволенням дадуть відповідь наші менеджери, зв'язатися з якими можна за телефоном Київ (044) 229-5323 або онлайн на нашому сайті.

Корисні статті про поліграфію